Një nga risitë e mëdha për markat dhe strategjitë e tyre të marketingut ishte ardhja e. Whatsapp business. Roli I padiskutueshëm drejtues I aplikacioneve të mesazheve të çastit. I dha këtij mjeti të ri një rëndësi të veçantë për reklamuesit. Të cilët deri më tani kishin hasur qindra vështirësi për të përfituar nga kjo lloj platforme. Vetëm për këtë vit, vlerësohet se do të ketë më shumë se 2.18 miliardë përdorues. Të aplikacioneve të mesazheve në mbarë botën, sipas të dhënave nga emarketer.

Sipas Shifrave Nga Vetë Kompania, Aktualisht Janë Më Shumë

Se 5 milionë kompani që përdorin këtë aplikacion. 5 gabime që duhen shmangur shifra nuk është më pak. Ajo flet për interesin që markat në mbarë botën kanë për të lista e numrave te telefonit  përfituar nga ky burim I vlefshëm. Megjithatë, ashtu siç ndodhi me rrjetet sociale në atë kohë, po flasim për një fushë në të cilën mbetet shumë për të mësuar dhe ku, pa dyshim, konsumatori mund të japë mësimet më të mira. Në këtë mënyrë, ne ndajmë disa gabime që markat duhet.

Hapi I Parë Në Këtë Kuptim Do Të Jetë Marrja E Pëlqimit

lista e numrave te telefonit

të konsumatorit. Thjesht mbledhja e numrit tuaj celular me mjete të tjera nuk mjafton; Është e nevojshme të njoftoni dhe të pyesni nëse jeni dakord që ky informacion përdoret për të aktivizuar një kanal komunikimi përmes WhatsApp. Menaxhoni llogarinë si një profil personal WhatsApp u rrit falë përdorimit personal që njerëzit i dhanë këtij mjeti. Sidoqoftë, kur një markë dëshiron të hyjë në këtë fushë, është e drejtë të thuhet se nuk mund ta bëjë këtë duke përdorur një linjë të ngjashme me atë që përdorin zakonisht përdoruesit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.